Foppa i modo?

Ikväll kommer my hit, vad vi ska göra har jag ingen aning om. Vi kommer iallfall inte kunna kika på let's dance för boxen gick sönder till tvn där uppe så mamma och pappa tog min så jag har inga kanaler för tillfället vilket är riktigt tråkigt. Jag kan ju alltid äga ut hon på fifa om vi skulle få tråkigt haha;)
Har ni hört den stora nyheten förresten? Foppa spelar i modo från och med nu om foten håller för han! :D Biljetterna den 13 februari kommer ta slut lika snabbt som dom börjar säljas om han spelar vill säga men jag ska ha en det är bestämt. Jag har sett foppa en gång förut men det var alldeles för länge sen, då kempis användes haha och hur vanligt är det att foppa spelar hockey i sverige?  väldigt ovanligt så det här kommer att bli bra, modo behöver han.

fredag

Äntligen är helgen här, den här veckan har jag  varit tröttare än vanligt och det har gått väldigt seeeeeegt men nu är allså den efterlängtade helgen här :). Än så länge har jag inga planer för kvällen  men det dyker väl alltid upp någonting. Snart ska jag iallafall iväg till sjukgymnasten för första gången, känns lite nervöst men det kommer säkert gå bra och jag måste ju lära mig att gå rakt med ryggen någon gång och jag tycker att det dags nu. Hoppas dom inte hittar något fel på mig bara, har lite skräck för sjukhus ibland och får för mig att dom kommer hitta alla möjliga fel på mig.
Nu ska jag ta mig en ipren och vänta på att mamma kommer hem så vi kan åka upp.

är det ödet?

Jag orkar inte mer. Varför måste det bli såhär? Jag önskar bara att du kunde förklara vad som är fel, vad vi har gjort för att det ska bli såhär? Men jag kan inte säga att jag inte tycker att det är synd för det tycker jag. Alla minnen vi har med varandra kommer jag aldrig att glömma och det är det som gör ondast, att veta vilken bra människa du har varit i de 6år vi har känt varandra och att det ska sluta såhär. Jag ville verkligen försöka lösa det här.

Torsdag

Jag hatar det här, hur det har blivit och hur det kommer att bli.

Idag har det inte hänt så mycket, skolan är lika seg som vanligt och jag längtar ihjäl mig efter sportlovet då jag bara ska ta det lugnt och försöka att inte tänka någonting alls på skolan,vännerna och livet. Det är bara onödigt att försöka lösa något som ändå inte kommer att gå att fixa, allt är förstört.

Men jag har även tankat ner lite ny musik, känner att jag behöver lite omväxling och jag har bland annat laddat ner fall out boys nya skiva som är grymt bra speciellt låten "I don't care". Jag har även letat igenom pappas gamla låtar och hittat en del godingar, till exempel Lisa miskovsky- driving one of your cars, hur bra är inte låten egentligen? Men favoriten är och förblir ändå "hey boy" vilken power låten har allså, helt sjukt.
Nu tänker jag be till modoguden om att dom vinner matchen mot timrå ikväll dom behöver verkligen det för att få spela i elitserien nästa år.
 
förlåt för den överdrivet stora bilden men jag kände att den behövdes här.

90210

nu har jag precis kommit hem från spinningen, mycket nöjd känner jag mig nu som äntligen har börjat träna igen. Mötet idag med ud gick bara bra, det beslutades en hel del om festen den 7 mars som jag hade velat höra men tyvärr så var jag  tvungen att gå tillbaka till skolan för att avsluta min teknikuppgift (som ändå inte blev klar) men my får berätta immorn vad som hände.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag springa över till sara vi ska kika på 90210, bättre serie finns knappt. Det är så mycket bättre nu än förut. Men nu måste jag skynda mig så jag inte blir sen haha vill ju inte missa början på programmet för att jag sitter här.

nu är det över

Tänk att allt kan förändras så snabbt, hur en människa kan gå från att älska till att hata utan att ens bry sig? Du har gjort ditt val och för första gången så tycker jag faktiskt att du valde rätt. Jag vill aldrig mer ha något med dig och göra och det är inte jag som förlorar någonting det är du. Att välja en kille framför sina vänner sen flera år tillbaka tycker jag är patetiskt men det visar väl bara vilken ynklig människa du är. Jag är glad att det här hände för det visar bara vilken människa du egentligen är. Have a nice life sucker.


ändrade planer

Jag stannar hemma ikväll, kände att jag inte hade tid att vara ute och gå när jag har en mattebok som ligger och väntar på mig och jag vill hellst inte missa andra avenyn heller. Det börjar ju bli så spännande nu när hamzan är tillbaka, hoppas bara att roxanna slutar vara så förbannad och ger han en chans :).

Immorn är det ud möte på kommunhuset vilket innebär att jag i princip missar hela skoldagen men det är inget jag sörjer. Så nu får vi se om det blir så att jag åker till slovenien i sommar eller om jag struntar i det, det skulle verkligen vara jättekul men jag känner mig inte peppad på att åka dit då jag knappt vet vart landet ligger haha. Men det orndar sig nog på något sätt, vi ska även diskutera hullsta festen den 7 mars och se hur det blir med hullsta framöver. Det känns som att det kommer bli en riktigt skön dag immorn. Nu ska jag fortsätta med matten, ciao.

bild från senaste festen, hoppas 7 mars blir minst lika kul.

tisdag

Idag var det premiär av vallaskolans café. Det gick jättebra och det var inte så mycket som behövde göras, var några få som handlade bara.
Efter one tree hill ska jag nog plugga lite matte, usch det är hemskt att jag ligger så mycket efter börjar känna paniken växa inom mig. Senare så ska nog jag, my och sara gå ut och vandra en sväng igen, börjar kännas som en vana att gå ut och gå men det är alltid skönt att bara gå omkring med sina nära och slippa tänka på allt annat. 

och ett stort tack till rebecca som har hjälpt mig med min blogg :) utan dig skulle den fortfarande se ut som en påse skit haha.

fiket på skolan, fint va?

måndag

Ikväll var jag, my och sara ute på en härlig promenad runt stan. Vi köpte med oss lite godis och gick upp och satte oss i fiket vid backen och kikade på alla snowboardåkare, var länge sen jag var upp och åkte nu får försöka hinna med det till veckan.
Immorn öppnar fiket på skolan äntligen det har tagit en riktigt lång tid att få igång den men nu är det äntligen dags för premiär och eftersom att jag ska stå första dagen så får jag lite och göra men det ska nog gå bra :).

Förresten, gissa vilka som ska åka till östersund och praoa vecka 12? JAG OCH MY! Jag längtar redan, en hel vecka med denna brud kan inte sluta dåligt. Det ska bli så skönt att komma bort från sollefteå och få lite miljöombyte. Vi ska bo hos hennes pappa så det blir säkert bra:).
Nu ska jag duscha och sen ska jag nog sova jag har varit väldigt trött idag, godnatt.

solarium igen

Nu har jag varit iväg och solat igen. Jag vet att det inte är bra för kroppen men eftersom att det var gratis den här helgen passade jag på och jag har blivit riktigt brun, eller iallafall på magen.
Ikväll ska jag antagligen vara hemma och plugga lite matte känner mig så illa tvungen eftersom att våran nya lärare är helt kass på att förklara så jag ligger väldigt efter.
Måste egentligen städa ikväll också men jag tror det får vänta tills nästa söndag.

                                    dålig bild men se hur brun jag blivit :)

Matchen

Nu är jag tillbaka till sollefteå men vilken kväll det har varit, var väldigt länge sedan jag hade så kul. Modo förlorade tyvärr men stämningen var på topp i hallen ändå. Sista perioden ställde jag och sandra oss mitt i klacken och skrek så vi var helt slut efteråt men man måste ju stötta laget. Jag längtar redan tillbaka dit och om modo klarar av att ta sig till slutspelet så är jag och sandra på plats i klacken och hejar :).
Jusste, jag krockade med Måns zelmerlöw när jag skulle ut och köpa dricka :p stressade väl lite väl mycket och rätt som det var hade jag nästan sprungit in i människan haha.
slänger upp lite bilder sen kvällen nu men de flesta kommer immorn, godnatt.

suddig bild på måns                                                 visa hjärta

Modo hockey

Nu har jag varit iväg och solat på det nya stället, det var så fint där och dom har även ett ståsolarium funderar på att gå ner immorn och prova det när det ändå är gratis :).

Snart kommer emma sandra och rebecca hit men innan det tänkte jag hoppa in i dushcen och göra mig i ordning för kvällen, vi är hemma igen 23.45 men det ska bli så kul. Hoppas verkligen att modo spöar linköping nu annars blir det bistra miner på bussen hem.

fredag

Ikväll har jag och my varit ute på en liten promenad, gick upp mot remsle i hopp om att det skulle finnas lite roligt folk där men det var heldött så då gick vi tillbaka till stan. När jag kom hem satte jag på en kopp kaffe och kikade på americas funniest homevideos.

Immorn bär det av till övik, emma och sandra kommer hit klockan 1 och då tänkte vi värma upp rösterna med lite singstar så vi orkar stå och skrika i klacken men innan det ska jag och my sola på det nya stället vid konsum, hoppas det blir ett bra resultat.
Nu tänker jag snart gå och lägga mig, jag och my ska vara utanför solstället halv 10 har vi bestämt, godnatt:).

torsdag

Idag lärde vi oss hjärt och lung räddning på skolan, inte helt fel att kunna rädda liv va? När jag kom hem var det one tree hill som gällde som vanligt. Att man kan bli så beroende av en serie är nästan sjukt, först var det Oc sen blev det Sex and the city och nu är det one tree hill.

Ikväll ska jag antagligen träna har inte bestämt mig om jag orkar än känner mig så trött men vi får se, måste gå hem från nipanskolan också och det känns inte så lockande (jag vet jag är lat) haha men det ordnar sig nog till sist. Låg och läste alldeles för länge ur när jag hör din röst igår, måste ha blivit väldigt faschniread av att jacob är varulv att det slutade med att jag drömde att jag och mina kompisar också var varulvar och att lärarna skulle försöka lista ut vad vi var precis som att bella försöker lista ut vad jacob är. Helt sjukt men jag är inte förvånad eftersom att de enda drömmar jag kommer ihåg är dom som är sjukt övernaturliga och helt omänskliga haha
.

help me

Hej bloggen, jag har varit jättedålig med att uppdatera på sista tiden och det beror helt enkelt på att jag inte tycker om designen och när jag inte tycker om någonting blir det automatiskt tråkigt men direkt när någon snäll människa har hjälpt mig så börjar jag uppdatera oftare :).

Det som hänt under den senaste tiden då jag varit offline är i stora drag:
- Emma har blivit 16år och får nu övningsköra lagligt, grattis gumman.
- Jag har börjat läsa den andra boken när jag gör din röst och det är med sorg jag säger att den inte alls är lika bra som om jag kunde drömma.
- jag har fått min nya mobil w595, jag älskar den perfekt för mig.
- Jag har längtat till gymnasiet, att komma bort från vallaskolan.


Det är i stora drag sen har jag självklart bara myst på och levt livet med mina vänner.
På lördag smäller det, jag emma sandra och rebecca ska till övik och se på när modo spöar linköping. Det är inte precis någon stor grej jämfört med Chris Brown konserten på fredag som jag så gärna skulle vilja se men nu blir det inte så och för mig är det en stor grej att se en modo match eftersom att det är så jäkla kul och man blir verkligen på bra humör av att stå i klacken och hoppa.
Men nu tänker jag lägga mig och läsa lite ur när jag hör din röst, hoppas det händer något spännande:) godnatt.

twilight

Igår var det fredag, funderade på att hänga med my och sara till niphallen för att träffa Mios kusin från hipp hipp hora  men ångrade mig i sista stund och stannade hemma istället. Trots att jag i efterhand kan tycka att det var ett lite dumt val så ångrar jag det inte. Jag hade bestämt mig redan då jag vaknade för att jag skulle vara hemma och ta det lugnt igårkväll och jag hatar att ändra mina planer.
Istället poppade jag popcorn och kikade på let´s dance premiären, min absoluta favorit är starke adolf (kommer aldrig ihåg muskelknuttens riktiga namn) men jag gillar även  mojje :): Någon jag absolut inte gillar är den omtalade "blondinbella", jag stör mig på hennes självförtroende, hennes blogg och hennes personlighet. Hon framstår verkligen som en knäpp blond bimbo enligt min åsikt.

Jag läste ut om jag kunde drömma igår med, boken är så bra! Jag skulle inte ha något emot att byta plats med bella för några dagar haha. Jag ska se filmen så fort som möjligt, är nästan pinsamt att jag inte sett den än men jag ska få låna den av Tim så nu blir det äntligen av. Nu tänkte jag börja på nästa bok när jag hör din röst , tyvärr så har emma skvallrat och sagt att denna bok inte alls är lika bra som första men vi får väl se vad jag tycker.

För några dagar sen spelade jag sara och my in en massa filmer också som jag tänker slänga upp på youtube snart :) Men det kan dröja så tills dess slänger jag upp den här snygga bilden!

jag orkar inte mer

Jag vet inte vad jag ska skriva jag orkar snart inte längre. Jag trodde och hoppades på en förändring men ingenting kommer att hända, det kommer alltid att fortsätta såhär. Jag vet att jag inte kommer att orka hur länge som hellst, jag måste visa att jag är stark.
Nu tänker jag gå ner och läsa om jag kunde drömma och försöka glömma. Hoppas boken är lika bra som jag hört för annars vet jag inte vad jag gör, godnatt.

kyla i norrland

hej bloggen, är det bara jag som tycker att söndag är veckans vilodag? Jag älskar att ligga alldeles för länge i sängen (idag gick jag upp halv 2) och ändå kunna känna att det är okej. Jag vet att man sover bort i princip hela dagen när man går upp så sent men jag tycker inte det gör någonting för jag tror att alla behöver en dag då man verkligen får vila ut och det äre precis vad jag gjort idag.

Ikväll kom rebecca hit och gjorde min kväll! Tänk vad mycket som har hunnit hänt och året har precis börjat, tror vi pratade igenom allt lite för länge haha hela kvällen gick ju nästan åt. Vi gick (!) till sacha en sväng i den här kylan också :o usch hatar att bo i norrland på vintern, även fast jag älskar snowboard så hatar jag verkligen hur kallt det är här.
Nu ropar min lillasyster på mig att jag ska gå ner och hjälpa hon med tvspelet, godnatt.

bra start på det nya året

Har precis spelat klart tvspelet frogger beyond för tillfället, vilken adrealinkick man får alltså haha. Beställde min nya telefon i torsdags också föresten, en sony ericsson w595 blev det så jag hoppas att den kommer på onsdag som planerat :). Känns så skönt att äntligen få byta ut telefonen jag använder nu, hatar verkligen den telefonen. 

Från mobiltelefoner till hockey, modo hockey vann sin första match på länge. Äntligen precis det här vi väntat på! Keep up the good work! Den24januari är jag, sandra, emma och rebecca på plats i swedbank arena för att heja fram modo hockey till vinst :), längtar ihjäl mig!

nu ska jag fortsätta med mitt tvspel, börjar  bli småberoende haha. Puss hej!

nytt år, nya tag.

2 Januari 2009
Vaknade upp hos my. Efter att vi hade ätit brunch (vaknade halv 2 haha) gick vi ner på stan för att äta middag, blev en mumsig kycklingmacka på sebastians. På väg tillbaka till my gick vi in på konsum och köpte varsin kokosnöt för ovanlighetensskull liksom. Vi gick omkring och sjöng på "far jag kan inte få upp min kokosnöt"  samtidigt som vi föreställde oss hur gott det skulle bli med en kokosnöt. När vi äntligen hade fått upp den var den inte alls lika god som vi hade föreställt oss, tvärtom den var jätteäcklig. Snacka om att bli besviken allså.

Eftersom att kokosnöten inte var någon hit såg vi på "säg att du älskar mig". Har alltid varit skeptisk mot svenska filmer och jag är det fortfarande därför har jag o totaltvägrat se den filmen framtills nu, men fan vad bra den var :o tror jag är skyldig hela sverige en ursäkt som har snackat så mycket skit om den filmen haha. Har aldrig sett en film som kännts så äkta som "säg att du älskar mig".

1 januari 2009
Vakande med ont i benen, torr i munnen och huvudvärk, suck det finns inget värre. Steg upp drog på mig min nyårsklänning (haha) och kikade på tv. På kvällen åkte jag till födelsedagsbruden my. Vi såg på Björn Gustavsson dvdn, haha man får aldrig nog av den pojken.
Något tragiskt hände också den första januari i sollefteå, jag kände dig aldrig men jag tänker på dig ändå, RIP!

31 december 2008
Min nyårsafton var helt okej, började med att göra i ordning oss för kvällen hemma hos Sandra sen gick vi till Mathilda där my och sara fanns på plats. Efter lite dricka och lite prat var det dags att gå upp till gybo där det var en hel del festglada människor. Blev många kramar hit och dit när klockan slog 12 men det var en perfekt kväll till största delen ändå.

RSS 2.0